Tisztelt Látogatók!

Tisztelettel és szeretettel köszöntöm Önöket Sajósenye község hivatalos honlapján.
Isten hozta Önt is kedves böngésző, aki vagy akarattal, vagy csak a világhálón kóborolva meglátogatja településünket.
A honlapunkon nézelődve felfedezhetik, megismerhetik Sajósenye számtalan értékét, látnivalóit, nevezetességeit, kulturális életét, múltját, jelenét.

 

Az érdeklődők mellett külön szeretettel köszöntöm Sajósenye község lakóit, akiknek reményeim szerint segítséget nyújt a megújuló honlap információival és új szerkezetében. Fontos, hogy együttesen alakítsuk ki, töltsük meg tartalommal fejezeteit. Észrevételeikkel, javaslataikkal járuljanak hozzá egy kis községhez méltó hivatalos honlap kialakításához.Persze az interneten keresztül nem derül ki, hogy községünk lakói kedves, vendégszerető emberek. Szívesen ajánlom ezért mindenkinek, látogassanak el hozzánk, győződjenek meg személyesen róla, ismerjenek meg bennünket.
A község múltjából az itt élő és dolgozó emberek közös erőfeszítésének köszönhetően számtalan egyéb nagyszerű eredményre is méltán lehetünk büszkék: az Erős emberek csapata 3-szoros bajnok a Kárpát Medencében, a Lajtos Népdalkör 3-szoros aranyfokozatú és nívó díjas együttes, a településünk fejlődése során az ökumenikus templomunk építését Sajósenye lakói önzetlenül segítették, és többek között a Lélekharang felállítása is a lakosság adományának köszönhető.

Takács István
polgármester